Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ



Πολλοί άνθρωποι ζητούν επίμονα να λάβουν τη γνώση , οι περισσότεροι επειδή θεωρούν ότι αυτή θα αλλάξει και τη ζωή τους. Αυτό έχει μια δόση αλήθειας αλλά μιας μικρής δόσης, διότι η γνώση μπορεί να γίνει ο μοχλός, το εγχειρίδιο,  ή οι οδηγίες προς ναυτιλομένους αλλά δε θα γίνει από μόνη της ένα μαγικό φίλτρο.
Είναι επίσης πολλοί κι ειδικά σε καιρούς χαλεπούς που αποζητούν ένα «θαύμα» στη ζωή τους που θα ανατρέψει την αρνητική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Ακούστε κάτι καλά και προσεχτικά. Κάθε άνθρωπος θα λάβει αυτό που έχει ζητήσει δίχως καμία εξαίρεση.Κάθε επιθυμία θα υλοποιηθεί, στη παχυλή διάσταση που δρούμε, αυτό είναι πέρα για πέρα βέβαιο.
Προσέξτε όμως κάτι επίσης σημαντικό που διαφεύγει της προσοχής όλων.

Το σύμπαν είναι μόνο ενέργεια κι η ροή του βασίζεται στο «Δούναι και λαβείν». Ο άνθρωπος που βρίσκεται κάτω απ την επίδραση ενός άσχημου γεγονότος, μιας ασθένειας ή ανέχειας κλπ είναι ο «ίδιος» άνθρωπος που ζητά να λάβει το «νέο» γεγονός στη ζωή του. Αυτό όμως δε μπορεί να συμβεί για τον απλούστατο λόγο ότι οι ενέργειες δεν είναι συμβατές. Το καινούριο δονείται σε υψηλές συχνότητες ενώ το παλιό σε χαμηλές, συνεπώς ο συντονισμός δεν είναι εφικτός.
Υπάρχουν σχολές μυστηρίων κι άνθρωποι που ασχολούνται με τη γνώση, τις ενεργειακές θεραπείες, την αυτογνωσία που συνεχώς κάνουν έκκληση για αλλαγή στη συμπεριφορά των ανθρώπων με απώτερο σκοπό την βελτίωση της υλικής ζωής αλλά και την πνευματικής εξέλιξης των μονάδων. Η πλειονότητα όμως που συμμετέχει σ΄αυτές τις κοινότητες αναμασάει τις οδηγίες δείχνει εν αρχή μια ελαφρώς αισιόδοξη συμπεριφορά αλλά εν τέλει υποσυνείδητα παραμένει ο ίδιος άνθρωπος.
Το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στη δύναμη της συνήθειας που είναι μια ισχυρή δύναμη που εμποδίζει την έλευση του καινούριου και συντηρεί την οπισθοδρόμηση και την δυστυχία. Η δύναμη της πρόθεσης αναπαύεται στο λήθαργο της αδράνειας ανήμπορη να αφυπνιστεί ,αποχαυνωμένη μέσα στις ίδιες καθημερινές νωχελικές δράσεις.

 Αλλάξτε για λίγο έστω κάτι μικρό, τη διαδρομή που πάτε στη δουλειά ή επιστρέφετε σπίτι, η όταν πάτε στο σπίτι ενός φίλου. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πράγματα που ίσως για χρόνια δε είχαν πέσει στην αντίληψη σας. Ίσως αρχικά να μη σας προσδώσει ,φαινομενικά,κάτι καινούριο στη συμπεριφορά σας. Παρόλα αυτά όμως έχετε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Έχετε ανατρέψει τη ροή των παλιών ενεργειών που σας είχαν περικυκλώσει, κάτι που δεν είναι εν πρώτοις ορατό δια γυμνού οφθαλμού.
Συνεχίστε έτσι στη καθημερινότητα σας , σαν να παίζεται κρυφτό απ το σίγουρο που καραδοκεί στο επόμενο στενό και περιμένει να σας συναντήσει για άλλη μια φορά μέσα στον ίδιο κύκλο της επανάληψης. Καθώς εσείς σπάτε αυτούς τους μικρούς κύκλους, στο αόρατο διενεργείται μια νέα γέννηση καινούριων κύκλων που θα επιτρέψουν σε νέα φαινόμενα να υλοποιηθούν στη ζωή σας.
Οι «λίγοι» που κυβερνούν αυτό το πλανήτη και διαχειρίζονται τους πόρους κάθε κοινωνίας δεν είναι μόνοι τους, έχουν ως σύμμαχους όλους όσους στέκονται αδρανείς, επιτρέποντας έτσι τις αρνητικές ενέργειες να κυκλοφορούν ανενόχλητα με την ανοχή όλων των ενεργειακών καναλιών. Καθώς το γνωρίζουμε ή όχι είμαστε ενεργειακά κανάλια διανομής της ροής του σύμπαντος.
Αλλάζοντας συμπεριφορά εμποδίζουμε τη ροή του παλιού κι ανοίγουμε πύλες για να εισέλθει το καινούριο, το φρέσκο , το «άλλο», αυτό που εμείς επιθυμούμε πραγματικά.
Καθαρίστε το αιθερικό σας σώμα, όπως φροντίζετε να παραμένει καθαρό το φυσικό. Πετάξτε από πάνω σας τη σκόνη που κάθισε με τα χρόνια. Διώξτε τη σκουριά της συνήθειας κι απαλλαγείτε από κάθε τι επίπλαστο για να λάμψει το χρυσάφι του αληθινού σας Εαυτού.
Αν θέλετε να γίνετε κοινωνοί αχράντων μυστηρίων της γνώσης κι αποδέκτες «θαυμάτων» τότε μη στέλνετε στη μυστική κοινωνία του σύμπαντος τον «παλιό» σας εαυτό διότι δε θα γίνει δεκτός σε τούτη τη μυσταγωγική συνεδρία. Αλλάξτε και στείλτε το «νέο» το καθαρό και τότε θα διαπιστώσετε ότι όλα γύρω σας θ αλλάξουν. Αλλά αν πρώτα δεν αλλάξετε εσείς, μη περιμένετε άσκοπα οι νέες ενέργειες να κυκλοφορήσουν μέσα σας, είναι αδύνατο , είναι Νόμος κι ένας παραβάτης ποτέ δε θα εισακουστεί. Αναζητήστε μέσα σας τον "ένοχο" κι διώξτε τον , βρείτε την αιτία που προκάλεσε τη "ζημιά" κι αφαιρέστε την.
Αλλάξτε! Γεμίστε θετικές σκέψεις , θετικό λόγο και πράξτε ανάλογα! Συντονιστείτε με τη συχνότητα αυτού που θέλετε να συμβεί διότι όσο μένετε ίδιοι,είστε συντονισμένοι στη συχνότητα αυτού που έχετε.
Αλλάξτε! Το "παλιό" δεν δικαιούται να λάβει το "νέο"!

Σμιξιώτης Κωνσταντίνος για τις Αιχμές και Απόψεις.
   

Σχόλια

Ο χρήστης ΛΥΚΙΟΣ είπε…
Πολύ ωραία το άρθρο φίλη Αγάπη!
ΛΥΚΙΟΣ.
Ο χρήστης Βασουλινα είπε…
'Εχουμε ανάγκη από τέτοια άρθρα.
Ο χρήστης Βασουλινα είπε…
Πρέπει να επαναπρογραμματιστούμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις