Αρνητικά Συναισθήματα και Σεξουαλική “Κλοπή”

Στις μέρες μας, οι γυναίκες (κυρίως), λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης που υπάρχει στις σχέσεις, είναι γεμάτες δηλητηριασμένα συναισθήματα. Και φυσικά αυτά τα συναισθήματα τα μεταφέρουν στους άντρες, δηλητηριάζοντάς τους. Η απιστία και ο φόβος της απιστίας, τους δημιουργούν τρομερή ανασφάλεια. Κι αυτό δεν είναι χωρίς λόγο, η ανάγκη για πίστη δεν είναι ένα κενό ‘ταμπού’, γιατί το σεξ είναι ιερό. Κατά την ώρα του σεξ, το άτομο ‘ανοίγει’ τον εαυτό του στον άλλον, εμπιστεύεται την ίδια του την ύπαρξη στον άλλον, μοιράζεται την ουσία του με τον άλλον. Είναι μια κατάθεση ψυχής και αναμένει απ’ αυτόν να μην την ‘ξεπουλήσει’. Έτσι αν εμφανιστεί υποψία για απιστία, το άτομο νιώθει ότι εκείνος με τον οποίο μοιράστηκε το είναι του, τον ξεπουλάει.
Βέβαια, στην εποχή μας, που υπάρχει πλήρης ισοπέδωση των ηθών λόγω ασυνειδησίας των λειτουργιών που λαμβάνουν χώρα στην ερωτική επαφή, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ελεύθερος να πηγαίνει από δω κι από κει σαν πεταλουδίτσα, χωρίς να έχει κάποιο κόστος αυτό, καθώς νομίζει ότι γίνεται μια σωματική μόνο ένωση στο σεξ.

Αυτό που συμβαίνει με τις διάφορες ‘πεταλουδίτσες’, ή μάλλον με τους πεταλούδους, που πηγαίνουν από ‘λουλούδι’ σε ‘λουλούδι’, είναι ότι κλέβουν μέρος απ’ την ουσία των γυναικών με το σεξ. Ακόμα και σε αφοσιωμένες σχέσεις γίνεται αυτή η κλοπή, καθώς το σεξ είναι ο Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όταν γίνεται με λάθος κίνητρο – που συνήθως βαμπιρικά γίνεται.Προσοχή: Νο1 τρόπος βαμπιρισμού, όχι Νο2 ή Νο3. Κι αυτό γιατί αντλεί κανείς απ’ την ουσία του άλλου. Φυσικά ένας κλέφτης, μπορεί να πλουτίζει προσωρινά, όμως σταδιακά πτωχεύει και χάνει τα δικαιώματά του. Σίγουρα αυτή η κλοπή ‘δένει’ τον άνθρωπο στο πεδίο της γης, στο οποίο είναι αναγκασμένος να επανενσαρκώνεται για να ξεπληρώσει.
Στην παραπάνω κλοπή οι γυναίκες δεν είναι θύματα – είναι συνένοχοι απ’ τη στιγμή που την επιτρέπουν. Και οι συνένοχοι παίρνουν συνήθως την ίδια ποινή με τον κύριο κλέφτη. Οι γυναίκες με αυτή τη κλοπή που επιτρέπουν, χάνουν το χάρισμά τους, την ομορφιά και αγνότητά τους, καθώς χάνουν κομμάτια από τη βασική τους ενέργεια, από την ουσία τους. Και χωρίς χάρισμα, ενέργεια και ομορφιά, δεν μπορούν να ‘θρέψουν’ τους άντρες, οι οποίοι μένουν κι αυτοί με τη σειρά τους λειψοί, ανικανοποίητοι.
Έτσι έχουμε αυτή την ενεργειακή πτώχευση στις μέρες μας, που κάνει τους ανθρώπους ακόμα πιο βαμπιρικούς, αρνητικούς, καταθλιπτικούς, συγχυσμένους και κακόμοιρους, και φυσικά, με μπόλικες ασθένειες που δημιουργούνται λόγω της ενεργειακής απώλειας, αλλά και λόγω της ενεργειακής μόλυνσης – κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είναι δέκτες ενεργειών και με το σεξ φορτώνονται τα ‘σκουπίδια’ των αντρών (γι’ αυτό παρατηρείται και τόσο μεγάλη έξαρση των γυναικολογικών προβλημάτων, αφού γίνεται τέτοια συχνή εναλλαγή συντρόφων στις μέρες μας. Και οι άντρες όμως παρουσιάζουν προβλήματα λόγω της κακής χρήσης της σεξουαλικής ενέργειας, όπως πρόωρη ανικανότητα, προβλήματα προστάτη κλπ.).
Αλλά και τα δυο φύλα μοιράζονται ενέργειες, σκεπτομορφές, ακόμα και οντότητες ο ένας του άλλου μέσω του σεξ. Οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες άλλωστε, δείχνουν ότι υπήρξε μετάδοση οντοτήτων, καθώς οι ιοί και τα βακτήρια κλπ, είναι τα σώματα αστρικών οντοτήτων. Έτσι θέλει τρομερή προσοχή και ωριμότητα η σεξουαλική διαχείριση και διάθεση του εαυτού. Είμαστε ενεργειακά όντα, όχι πλαστικές κούκλες!
5699804671_ccf8418434_b
Σπατάλη της σεξουαλικής ενέργειας και ελευθερία: Για να γίνει ελεύθερος κανείς, να μπορεί να κάνει υπερβάσεις, να έχει επαφή με ανώτερα ευδαιμονικά πεδία απ’ όπου θα λαμβάνει εμπνεύσεις, καθοδήγηση και νέα οράματα για το Μέλλον, χρειάζεται περίσσια ψυχικής ενέργειας.
Ο άνθρωπος με την σπατάλη της ψυχικής ενέργειας μέσα απ’ το σεξ, καταντά να ζει μια ζωή υλιστική, των ενστίκτων, αποκομμένη με τα ανώτερα πεδία στα οποία θα βιώσει το πνεύμα του το πέταγμα της ελευθερίας. Αποκομμένος απ’ τα ανώτερα αυτά πεδία, χάνει τη πραγματική Πηγή της ψυχικής τροφής, την οποία κατόπιν προσπαθεί να πάρει με τους κλασσικούς βαμπιρισμούς, το σεξ, τις σχέσεις, τις ηδονές, την κακία, την κυριαρχικότητα κλπ, και δημιουργείται έτσι ένας φαύλος κύκλος ανελευθερίας και εγκλωβισμού.
Ειδικά στην εποχή μας όπου τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι πλέον άπειρα από τα μέσα ενημέρωσης που βομβαρδίζουν με εικόνες διάφορες, αλλά και από τις λάθος τροφές που προκαλούν τοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διογκωμένες ορμές, γίνεται μια άνευ προηγουμένου σπατάλη ψυχικής ενέργειας μέσω του σεξ. Έτσι ο κόσμος εγκλωβίζεται σε μια ζωή χωρίς ευαισθησία και έμπνευση, ενώ ότι και να δημιουργεί υπό αυτές τις συνθήκες είναι ουσιαστικά νεκρό, ένα κέλυφος, χωρίς ζωοποιό ουσία – είτε πρόκειται για ένα έργο τέχνης, για μουσική, ή για μια επιχείρηση, ή για ένα παιδί, ένα project κλπ. Η ψυχική ενέργεια είναι που δίνει ζωή στα δημιουργήματά μας και κάνει τη ζωή μας μαγική.Χωρίς ψυχική ενέργεια ο άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί ανώτερες εμπνεύσεις.
Έτσι είναι κρίσιμο να υπάρξει μια προφύλαξη. Δεν μιλάω για ‘καταπίεση’ της σεξουαλικής ενέργειας αλλά καταρχήν για αποφυγή όσων δραστηριοτήτων και συνηθειών ωθούν σε σπατάλη αυτής. Κάποιος που τρώει ζωικά προϊόντα είναι αδύνατον να έχει ισορροπημένη και ελεγχόμενη σεξουαλικότητα, καθώς ο ζωικός κραδασμός των προϊόντων αυτών θα ωθεί σε ανάλογες ζωικές ορέξεις. Κόψιμο λοιπόν του κρέατος, των γαλακτοκομικών, ενώ γενικά οι όξινες τροφές θα έχουν ανάλογα αποτελέσματα, όπως η ζάχαρη, ο καφές, οι βαριές τροφές κλπ. Όσο πιο αλκαλικό το σώμα, τόσο πιο ισορροπημένη θα είναι η σεξουαλική ενέργεια.
Ο άνθρωπος πρέπει να επιζητήσει την απελευθέρωσή του και να την πραγματώσει με όλη του την θέληση, πράττοντας όσα θα τον οδηγήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Αλλιώς, όσο και να νομίζει ότι είναι ελεύθερος, απλά θα ζει εγκλωβισμένος στην ζωή των ενστίκτων και του υλισμού. Η ελευθερία δεν είναι μια κενή αντιδραστικότητα απέναντι σε κάποια εξωτερική εξουσία, αλλά η υπέρβαση του εγκλωβισμού της συνειδητότητας στη κατώτερη προσωπικότητα, το εγώ.
5700385218_8aeff52a47_bΤο πρόβλημα του σεξ: Στην εποχή μας ο κόσμος είναι υπερβολικά εστιασμένος στο σεξ. Το να χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλον για την ευχαρίστησή του, όχι μόνο δεν θεωρείται αναξιοπρέπεια και τραγικότητα, αλλά απ’τους περισσότερους ενθαρρύνεται κιόλας σαν κάτι το cool και σαν κάτι άξιο θαυμασμού. Αυτός που κάνει σεξ πιο συχνά είναι ο πιο high και μάγκας τύπος, ενώ όσοι δεν έχουν συχνές σεξουαλικές σχέσεις ντρέπονται κιόλας…
Ας συνέλθουμε όμως. Το σεξ υπάρχει για ένα λόγο, για τη δημιουργία – δημιουργία σε πολλαπλά επίπεδα, στο σωματικό (παιδιά) και στα ψυχικοπνευματικά επίπεδα. Η εστίαση στο σεξ σαν η βασική πηγή ευχαρίστησης, δείχνει πόσο ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από τη Πηγή, από το Θεό, καθώς η ένωση με το Θεό είναι χιλιάδες φορές πιο ευδαιμονική από την σεξουαλική εμπειρία. Η αποκοπή αυτή λοιπόν φέρνει την ‘ανάγκη’ για βαμπιρισμό, μέσα απ’ το σεξ, το φαγητό, τις σχέσεις και τις απολαύσεις γενικά.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας ο κατάλληλος για να δημιουργήσουμε; Πρώτα απ’ όλα, είναι κατάλληλος για να κάνουμε παιδιά μαζί του και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί αφού κάνουμε τα παιδιά; Τι θα γίνει στην περίπτωση που υπάρξει μια εγκυμοσύνη κι ένα παιδί από ατύχημα; Αξίζει να φέρουμε κατ’ αυτό τον τρόπο ένα παιδί στο κόσμο, σαν ‘ατύχημα’; Θα θέλαμε εμείς να είμαστε το προϊόν ενός τέτοιου ‘ατυχήματος’; Έχουμε το δικαίωμα να καταστρέφουμε άλλες ζωές επειδή εμείς αναζητούμε λίγη ηδονή;
Ο κόσμος νομίζει ότι αν δεν ‘εκτονωθεί’ σεξουαλικά θα πάθει κάτι, θα χάσει την ισορροπία του. Όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, γιατί με το σεξ ο άνθρωπος βιώνει ευχαρίστηση την οποία μετά αναζητά ξανά και ξανά και χάνει έτσι την ισορροπία του. Ενώ αν υπάρχει αγνότητα και το άτομο δεν μπει σε σεξουαλικές σχέσεις μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αυτοί οι πειρασμοί δεν θα υπάρχουν. Η αγνότητα όμως έχει γίνει δυστυχώς ‘ντεμοντέ’, ενώ είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Και εδώ αγνό δεν εννοούμε τον άνθρωπο που αναγκαστικά λόγω συνθηκών δεν κάνει σεξ ενώ θα ήθελε, αλλά τον άνθρωπο που επιλέγει να μείνει καθαρός από βαμπιρισμούς, τον άνθρωπο που δεν παίρνει μέρος στις κατεστημένες συμπεριφορές, και το βασικότερο, τον άνθρωπο που έχει επιλέξει την Πηγή σαν την κύρια τροφή του κι έτσι όχι μόνο δεν χρειάζεται άλλες απολαύσεις αλλά τον ‘κατεβάζουν’ κιόλας αυτές οι απολαύσεις.
Στις κοινωνίες μας δυστυχώς ο κόσμος εκπορνεύει πια το σώμα του, ενώνεται σεξουαλικά με ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζει, ή με ανθρώπους τους οποίους δεν αγαπά και δεν θα ήθελε για συντρόφους, για να μην μιλήσουμε για τα one night stands. Όμως το σεξ είναι ιερό και δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε την ουσία του είναι μας με τον καθένα και με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους. Αυτή η κατάσταση συμβαίνει λόγω ασυνειδησίας, ο κόσμος δεν έχει την ευαισθησία να νιώσει ότι η σεξουαλική πράξη φέρνει ένωση σε πολλαπλά επίπεδα, και φυσικά δεν μπορούμε να ενώνουμε την ουσία μας με τον καθένα σαν τα ζώα. Η ενεργειακή φυσιολογία και τα chakras του ενός ενώνονται με τα chakras και τις ενέργειες του άλλου την ώρα του σεξ, που σημαίνει ότι παίρνουμε σκεπτομορφές, ενέργειες, ακόμα και αστρικές οντότητες που κουβαλά ο άλλος, ουσιαστικά δηλαδή παίρνουμε και κάρμα του άλλου ανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να αναλάβει καν το δικό του κάρμα! Γι’ αυτό και όσοι έχουν πολλές σεξουαλικές σχέσεις βιώνουν σύγχυση και χάνουν τον εαυτό τους, ακόμα και την ψυχή τους κάποιες φορές.
Βέβαια από πολλούς θα τεθεί το ζήτημα ότι αναγκάζονται να αλλάζουν συντρόφους γιατί βλέπουν ότι δεν ταιριάζουν ή δεν αντέχουν κάποιες ποιότητες του άλλου, ή βαριούνται ο ένας τον άλλον (αφού πρώτα έχουν βαμπιρίσει για τα καλά ο ένας τον άλλον) κλπ. Το θέμα όμως των σχέσεων έχει να κάνει σε τεράστιο βαθμό με αυτό που λέμε προβολή, δηλαδή προβάλλουμε στους άλλους δικά μας εσωτερικά θέματα και μπλοκαρίσματα. Αν όμως αγωνιστούμε να μεταμορφωθούμε, να γίνουμε άνθρωποι χωρίς εγωισμό, άνθρωποι που αγαπούν και υπηρετούν ειλικρινά και ανιδιοτελώς, τότε και η σχέση μας θα μεταμορφωθεί και ο άλλος άνθρωπος θα μας φέρεται ισορροπημένα.
Όσο για την ομοφυλοφιλία, είναι προφανές ότι ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και δεν μπορεί και να δημιουργήσει νέα πράγματα και στα ψυχικά πεδία, επειδή τα δυο άτομα είναι της ίδιας πολικότητας. Το ομοφυλοφιλικό σεξ δεν είναι ΚΑΝ σεξ, αφού σεξ σημαίνει ένωση. Οπότε ένωση με τι στη συγκεκριμένη περίπτωση; Το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι αποτέλεσμα αστρικών κατοχών καθαρά, είναι ένας εξαναγκασμός του σώματος να κάνει πράγματα αφύσικα και τεχνητά.
Είναι καιρός λοιπόν να δούμε το σεξ γι’ αυτό που είναι, να δούμε τα πράγματα καθαρά και όχι υπό την επήρεια των χαμηλών μας ενστίκτων και των αστρικών οντοτήτων που μας κατέχουν και που θέλουν να τραφούν μέσα από δικές μας συνήθειες και πράξεις. Είναι καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους και να πάρουμε την ευθύνη του εαυτού μας, να αναλάβουμε την ενέργειά μας και την kundalini μας, αντί να περιμένουμε να μας ‘θρέψουν’ και να μας ‘γειώσουν’ οι άλλοι.
5700385230_63cc0c494a_bΣεξουαλική καταπίεση – Σεξουαλική απελευθέρωση: Η σεξουαλική καταπίεση στην εποχή μας δεν είναι προφανώς η έλλειψη σεξουαλικών επαφών, καθώς επικρατεί η ελευθεριότητα. Κι όμως ταυτόχρονα υπάρχει και μεγαλύτερη σεξουαλική πείνα και καταπίεση από ποτέ. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Ουσιαστικά η σεξουαλική καταπίεση είναι η καταπίεση της βασικής ενέργειας στο επίπεδο του σώματος. Ο εγκλωβισμός της ενέργειας στο σώμα και η προσπάθεια εκτόνωσης και σπατάλης αυτής στην ‘οριζόντια’ ζωή, στο κόσμο των αισθήσεων, προκαλεί αίσθημα καταπίεσης. Αυτή είναι η πραγματική καταπίεση και όχι η έλλειψη σεξουαλικών επαφών, που συχνά δεν είναι παρά εκμετάλλευση και κυριαρχία πάνω σε κάποιο άλλο άτομο, δηλαδή βαμπιρισμός. Έτσι, για να απελευθερωθούμε σεξουαλικά, πρέπει να οδηγήσουμε/διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή προς τα άνω, προς τη Πηγή, δηλαδή προς το σκοπό για τον οποίο υπάρχει!
Όσο καταπιέζεται η ενέργεια αυτή στο επίπεδο του σώματος, τόσο θα διογκώνεται το αίσθημα ανικανοποίητου και θα τρέφονται οι θυμαπάτες και οι οντότητες που συχνά κατέχουν τον άνθρωπο, προκαλώντας διάφορες σεξουαλικές τάσεις και ορέξεις. Η σεξουαλικότητα θα ισορροπήσει όταν την καθοδηγήσουμε στη Πηγή της και στο Προορισμό της. Δεν πρέπει να πέφτουμε στη παγίδα του υλισμού όμως – στην εστίαση δηλαδή στην ‘οριζόντια’ ζωή των αισθήσεων.
Για να το κάνω πιο σαφές, μπορούμε να φανταστούμε μια πηγή ενέργειας κάτω απ’ τη γη, σαν τη λάβα ενός ηφαιστείου που έρχεται απ’ τα έγκατά της– αυτή είναι η σεξουαλικότητα. Αυτός ο πίδακας ενέργειας/φωτιάς, πρέπει τώρα να διοχετευτεί προς τα άνω, με τη προσευχή, το διαλογισμό και την αφίλαυτη ζωή και υπηρεσία, ώστε να μην μείνει και λιμνάσει μέσα στο σώμα και δημιουργηθούν έτσι εγωιστικές τάσεις, αλλά και να μην διασκορπιστεί προς τον έξω κόσμο με τους χιλιάδες τρόπους σπατάλης της ενέργειας που είναι τόσο διαδεδομένοι στη κοινωνία και που γι’ αυτό άλλωστε μένουν και αφώτιστες οι κοινωνίες μας… Έχουμε δηλαδή αυτό το πίδακα ενέργειας και καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα κανάλι για να καθοδηγήσουμε την ενέργεια προς το Θείον. Όταν αυτό γίνει, βιώνουμε τρομερή απελευθέρωση – σεξουαλική απελευθέρωση!
Αιτίες της σεξουαλικής εμμονής στην εποχή μας: Η υπερβολική σεξουαλική διέγερση και η εμμονή με το σεξ που επικρατεί στην εποχή μας, δεν είναι ‘φυσική’ κατάσταση όπως νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά τεχνητή, και έχει ορισμένες αιτίες. Εκτιμώ ότι το 80 με 90% των ορμών των σύγχρονων ανθρώπων είναι τεχνητές.
Η βασική αιτία σε πιο φυσικό επίπεδο, είναι η τοξίνωση του σώματος. Λόγω των λάθος τροφών που καταναλώνει ο άνθρωπος (και τροφές εδώ εννοώ οτιδήποτε καταπίνει, μέχρι και τσιγάρο και φάρμακα αλλά και τον αέρα που αναπνέει) δημιουργούνται φλεγμονές, τοξίνες στον οργανισμό, μια διαρκής οξέωση. Οι τοξίνες αυτές κάνουν το σώμα να βιώνει κίνδυνο και να νιώθει πιο κοντά στο θάνατο, κι έτσι ο οργανισμός δίνει σήμα για αναπαραγωγή – για σεξ, ώστε να διαιωνιστεί το είδος. Φυσικά περιττό να πούμε ότι οι τοξίνες προκαλούν και φοβίες, καταθλίψεις, θυμό, εκνευρισμό, αποχαύνωση κλπ.
Ειδικά η κρεοφαγία, αλλά και οποιαδήποτε νεκρή τροφή, δίνει «πληροφορία θανάτου»στα κύτταρα, κι έτσι πάλι ξυπνά ο μηχανισμός της αναπαραγωγής και άρα της ανάγκης για σεξ. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να τρώμε ζωντανές, ωμές, φυτικές τροφές. Η κρεοφαγία προκαλεί φοβερά διογκωμένες σεξουαλικές ορέξεις.
Φανταστείτε τι γίνεται στο έντερο ενός κρεοφάγου ή των ανθρώπων γενικά που τρώνε λάθος τροφές με λάθος συνδυασμούς. Ο κόσμος νομίζει ότι ό,τι τρώει το αποβάλλει, όμως αν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχαν ασθένειες και νοητικές ή συναισθηματικές ανισορροπίες. Οι περισσότερες τροφές που καταναλώνει ο άνθρωπος δεν μεταβολίζονται και κολλάνε στο έντερο και στους ιστούς. Οι τοξικές ύλες αυτές στο έντερο δημιουργούν δηλητηριώδεις ζυμώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έλκουν και διάφορες χαμηλές οντότητες. Κι αυτό μας πάει στην άλλη βασική αιτία των σεξουαλικών εμμονών και καταχρήσεων, τις κατοχές.
Τα κάτω κέντρα των περισσότερων ανθρώπων στη γη είναι συνήθως γεμάτα κατοχές, αστρικές οντότητες που τρέφονται με τις ενέργειες που διαρρέουν. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν τους κενταύρους, ζώα από τη μέση και κάτω…
Οι οντότητες αυτές προκαλούν τεχνητές διεγέρσεις και ωθήσεις στον άνθρωπο. Όταν μια οντότητα κατέχει ένα μέρος του ενεργειακού πεδίου του ατόμου, σημαίνει ότι το ελέγχει, ελέγχει δηλαδή μέρος του νευρικού συστήματος, κι έτσι σε ένα βαθμό, σε ένα επίπεδο, κάνει τον άνθρωπο ότι θέλει (δεν μιλάμε για ολική κατοχή, αυτό είναι σχετικά σπάνιο). Επίσης οι αφύσικες σεξουαλικές ορέξεις, είναι καθαρά αποτέλεσμα της επιρροής κατοχών, γιατί με αφύσικες σεξουαλικές πράξεις υπάρχει μεγάλη διαρροή ενέργειας απ’ την οποία τρέφονται οι κατοχές. Έτσι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η υγιεινή και αγνή σεξουαλική ζωή και αντιμετώπιση.
Τρομερή και εξαιρετικά ευρεία πλέον βλάβη προκαλούν στην εποχή μας οι διάφορες εικόνες και ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου, καθώς μέσα από αυτές διασπείρονται και εντυπώνονται χαμηλές και αφύσικες σκεπτομορφές στους ανθρώπους, οι οποίες δύσκολα καθαρίζονται από το νου, ενώ οι σκεπτομορφές αυτές με τη σειρά τους γίνονται υποδοχείς για αστρικές οντότητες. Πραγματικά είναι τρομακτικό το μέγεθος αυτής της νοητικής και ενεργειακής μόλυνσης που διασπείρεται, έχει πάρει πλέον απίστευτες διαστάσεις επιδημίας η εντύπωση τέτοιων εικόνων και πρακτικών στο νου των ανθρώπων, οι οποίες κατόπιν προκαλούν εμμονές και ορέξεις διάφορες. Και φυσικά ο άνθρωπος χάνει τη πολύτιμη σεξουαλική-ζωτική του ενέργεια έτσι, κι αυτό τον ωθεί με τη σειρά του στην ανάγκη για βαμπιρισμό και ακόμα περισσότερο σεξ. Και αυτό μας φέρνει στην επόμενη αιτία για την σεξουαλική αδηφαγία, που είναι η έλλειψη ενέργειας.
Οι αιτίες για την έλλειψη και την απώλεια ενέργειας είναι πάμπολλες, γι’ αυτό θα τις αναφέρω σε ξεχωριστό άρθρο. Η βασική όμως αιτία είναι η έλλειψη διαλογισμού, καθώς ο διαλογισμός είναι η φυσική διαδικασία με την οποία φορτίζουμε το είναι μας με ενέργεια. Με τον τακτικό διαλογισμό, σταδιακά η φυσιολογία μας γεμίζει ενέργεια, κι έτσι μειώνεται η ανάγκη για βαμπιρισμούς – και το σεξ είναι βασικός τρόπος βαμπιρισμού, μαζί με τις τροφές. Επίσης ο Τορκόμ Σαραϊνταριάν αναφέρει κάτι ενδιαφέρον:
The tremendous sex drive experienced at this time by humanity is the sign that the human soul is feeling the need for a higher fusion. Because a person has no training yet to fuse with his Eternal Mate, he is looking everywhere to find him or her, but is always dissatisfied with one and looking for another, always failing in his search to find his Eternal Mate, the Solar Angel.
When a person fuses with his Solar Angel, the sex drive will totally normalize and will be used, if necessary, to give a physical vehicle to an incarnating soul. Men and women will finally feel a great satisfaction and will no longer feel the tension of the outside polarity and drive which was tearing their hearts apart for millions of years.
Οπότε το ξεπέρασμα του υλισμού και κατόπιν ο ιερός γάμος με τον Ηλιακό μας Άγγελο, θα φέρει την εξισορρόπηση της σεξουαλικής ώθησης.
Τέλος, πρέπει να αναφέρω τη μεγάλη βλάβη που προκαλεί το χασίς σε αυτό το επίπεδο, ή και άλλες ναρκωτικές ουσίες. Η χρήση χασίς και άλλων ουσιών, προκαλεί φοβερά διογκωμένες σεξουαλικές διαθέσεις αλλά και έλλειψη διάκρισης στις σεξουαλικές επαφές. Κι αυτό γιατί οι ναρκωτικές ουσίες ανοίγουν μεγάλες οπές στην αύρα του ατόμου, απ’ την οποία διαρρέει ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα οι ναρκωτικές ουσίες έλκουν και πολλές αστρικές οντότητες.
Τελικά, όλη αυτή η απώλεια ενέργειας, τόσο λόγω του ξοδέματος της σεξουαλικής ενέργειας, όσο και λόγω της απομύζησης ενέργειας που κάνουν οι διάφορες οντότητες, επιφέρει την πρόωρη ανικανότητα στους άντρες ή το σεξουαλικό πάγωμα στις γυναίκες, ή πολλαπλά προβλήματα υγείας στα γεννητικά όργανα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Αλλά όχι μόνο στα γεννητικά όργανα, καθώς οι αδένες σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους και αν χάνει ενέργεια πχ το τσάκρα της βάσης, θα τραβά και από το τσάκρα του λαιμού.
Ας αντιμετωπίζουμε λοιπόν το σεξ με υγεία, ομορφιά, σεβασμό, σύνεση, καθαρότητα και αγνό κίνητρο. Και ας πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφεύγουμε τις επιδράσεις από τις παραπάνω βλαβερές επιρροές που αναφέρθηκαν.
3
«Όταν όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε αφήνουν μόνο σου, τότε αυτό λέγεται μοναξιά. Όταν εσύ τους αφήνεις όλους μακρυά σου τότε αυτό λέγεται μοναχικότητα.»Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά σε αυτές τις δύο παραπάνω καταστάσεις εφόσον πολύ απλά η πρώτη είναι ένα αποτέλεσμα και η δεύτερη είναι αιτία.
Όντας ένα κοινωνικό ον είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μόνος σου κατ’ επιλογή, όταν δεν ακολουθεί η σωστή παρέα. Το να συσχετίζεσαι απλά με ανθρώπους τυχαία—χα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε καν το ατύχημα—είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να βρεις έναν ή περισσότερους πνευματικούς συμμάχους. Είναι σίγουρο ότι με το να είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί είναι αρκετά δύσκολο να εντοπίσεις και πόσο μάλλον να διατηρήσεις σχέσεις, οι οποίες συνδέονται με κάποιο ιδιαίτερο δεσμό. Προσπάθησε να το δεις με το παρακάτω παράδειγμα: θα μπορούσε να μας περιγράψει κανείς σαν αυτόνομες οντότητες σε συνεχή δημιουργία, σαν μικρά συστήματα χαοτικών πεδίων που μερικά από αυτά αναζητούν σε όλη τους τη ζωή να βρεθούν σε τάξη και αρμονία συμπαρασύροντας μαζί τους το επόμενο «τυχαίο» σύστημα που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Και έστω δύο ή περισσότερα ασύμμετρα πεδία συναντιούνται και ανταλλάσσουν τις γεωμετρίες τους, τις αρμονίες τους φθάνοντας στο τέλος το ένα να περιχωρείται μέσα στο άλλο. Αυτό συμβαίνει καθημερινά γύρω μας, κάθε δευτερόλεπτο.
Η ιδέα ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος, είναι μια γελοία παραίσθηση. Είμαστε δεσμευμένοι από τον κόσμο. Η “κοινή λογική” μας εξαπατά. Η συνηθισμένη αντίληψη δεν μας λέει όλη την αλήθεια. Πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω από ένα απλό πέρασμα μας από την Γη, κάτι παραπάνω από το φαί, τα πάρτι, την δουλειά και την αναπαραγωγή του είδους. Μέσα σου δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από την καθημερινή βαριεστιμάρα. Τί είναι όλα αυτά που μας περιβάλλουν; Ποιός είσαι στ’ αλήθεια; Ο κόσμος σού έχει επιβάλλει έπειτα από χρόνια και χρόνια εκπαίδευσης ότι η συμβατική σου αντίληψη είναι η μόνη αλήθεια. Σ’ αναγκάζει να ζητάς συνέχεια ανόητες και άχρηστες αποδείξεις, γιατί όλοι σου ζητούν αποδείξεις, και συνέχεια προσπαθείς να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου και στους άλλους. Η τέχνη των Μάγων σαν τον Δον Χουάν, συνίσταται στο να σε ωθήσει σε μια ύστατη εξερεύνηση και να καταστρέψει ολοκληρωτικά την προκατάληψη της αντίληψης…»
“O άνθρωπος πορεύεται προς την γνώση όπως πορεύεται προς τον πόλεμο, σε αδιάπτωτη εγρήγορση, με φόβο, με σεβασμό και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Το να πορεύεσαι προς τη γνώση ή προς τον πόλεμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι λάθος, και όποιος το πράξει ίσως δε ζήσει για να το μετανιώσει. Όταν ένας άνθρωπος πληροί αυτές τις τέσσερις αναγκαίες προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν σφάλματα για τα οποία πρέπει να λογοδοτήσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πράξεις του χάνουν τον αδέξιο χαρακτήρα και την επιπολαιότητα που διακρίνει τις πράξεις ενός ανόητου. Αν ένας τέτοιος άνθρωπος αποτύχει ή υποστεί ήττα, θα έχει χάσει μόνο μια μάχη, και δε θα νιώθει πικρία και τύψεις γι’ αυτό.”
Στην αντίδραση, το κίνητρο που ενώνει τα άτομα (εγώ=εμείς) είναι ο κοινός ο φόβος, η ανασφάλεια, η αδυναμία και συνήθως η δειλία για προσωπική ΑΦΑΝΗ, Δράση. Η απλή, ανούσια, επικίνδυνη και ανόητη, διαμαρτυρία που οδηγεί σε βιαιότητες και καταστροφές, εξυπηρετεί συγκεκριμένα κέντρα λήψης αποφάσεων, εκτονώνει και ανακουφίζει την μάζα (πρόβατα), δεν παρέχει όμως από μόνη της καμία λύση. Ο φαύλος κύκλος της συντήρησης – καταπίεσης διαιωνίζεται και δεν υπάρχουν καθόλου αποτελέσματα επί καλό του συνόλου. Η αντίδραση είναι η βαλβίδα που επιτρέπει στην χύτρα του συστήματος, να μην σκάσει, με ολέθρια αποτελέσματα για την διαιώνιση του. Αλλοίμονο λες να μην το γνωρίζουν; Αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπουν, ελέγχουν, κατευθύνουν, οριοθετούν τις αντιδράσεις.
Από τότε οι πολυάριθμες μελέτες μου, οι συνομιλίες μου με κάθε είδους θεραπευτές και οι προσωπικές μου εμπειρίες με έκαναν να καταλάβω γιατί η ιατρική, όπως είναι σήμερα, όχι μόνο βρίσκεται σε αδιέξοδο, αλλά επίσης και σε λάθος δρόμο. Έχω ακόμη καταλάβει ότι βασική αιτία αυτής της συλλογικής επιδείνωσης της κατάστασης υγείας στον πλανήτη είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί η ιατρική. Επομένως έχουμε απομακρυνθεί πολύ από τη συμβουλή που έδινε στους μαθητές του ο Ιπποκράτης: “Προ πάντων, μην βλάπτετε”…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις